PRO-C 3 zónás vezérlő 15 zónáig bőv. beltéri

E-mail
33 333 Ft
Gyártó: Hunter
Leírás

Fölösleges több, különböző nagyságú vezérlőt hurcolnia, hogy kiválaszthassa, melyik felel meg a legjobban az adott munkához. A legjobb mindig Pro-C-t választani, mert kibővíthető a szükséges méretre (3-tól 15 körig). A modulrendszer megkönnyíti a raktározást – csak négyféle egységet kell tárolni (beltéri alapegységet, kültéri alapegységet és a kétféle modult). Nem a modulrendszerű felépítés az egyetlen előnye ennek a vezérlőnek: a három, naponta többször indítható program, az öntözési napok egymástól független kiválaszthatósága, az egy mozdulattal indítható kézi üzemmód és gyors léptetés, a programozható öntözési szünet, a nagy szilárdságú, kulccsal zárható műanyag ház, és kiváló a túlfeszültség elleni védelme.
Levehető előlap: a lehetőség a kezében van, bárhol, akár az íróasztalon is programozhatja
A Pro-C levehető előlapját egyszerűen vegye ki a vezérlőből, és programozza be tetszőleges helyen. Vigye magával az előlapot, és miközben körbejárja a kertet, állítsa be a programot (így egy-egy körnél a helyszínen táplálhatja be az adatokat). Ha akarja, az irodájában is kényelmesen beprogramozhatja a vezérlőt, még mielőtt kivinné a helyszínre, a szereléshez. Akár oda is adhatja a vezérlőt a vevőnek, amíg a rendszert építi, hogy próbálja ki a programozást.
Modulok: hogy minden egyszerűbb legyen
A céljuk, hogy gyakorlatilag minden ház körüli kert és kisebb ipari/kereskedelmi zöldfelület öntözésének igényét kielégítsék. A modulok feladata, hogy a telepítés helyszínén megkönnyítsék a munkát, egyúttal a lehető legkisebbre csökkentsék a raktározandó készletet. Miről is van szó? Az új Hunter Pro-C vezérlő modulrendszerű felépítéséről. A 3 körös alapegységből kiindulva a Pro-C 15 körig bővíthető. Következésképpen a szerelőnek már nem kell 10 különböző vezérlőt raktáron tartania (3-, 6-, 9-, 12- és 15-körös, bel- és kültéri kivitel), csak négyféle termékre van szüksége (beltéri és kültéri Pro-C alapegység, valamint 3- és 9-körös modulok).

Kosár

 x 
A kosár üres